Kirkon nuoret Vaara-Karjalassa

Nuorisotyön kantavana ajatuksena on suunnitella, tehdä ja olla yhdessä.

Keskeistä toimintaa ovat nuortenillat ja yökahvilat, joissa tavataan kavereita, pelaillaan, löhöillään ja hiljennytään. Nuorisotyöllä on oma vastuuryhmä, johon jokainen halukas on tervetullut. Vastuuryhmässä on mahdollista toteuttaa villeimpiäkin ideoita. Nuorilla on mahdollisuus olla mukana messun suunnittelussa ja toteutuksessa. Yhteistyössä muiden seurakuntien kanssa tehdään myös retkiä ja leirejä. Voit toimia isosena ja kerhoisosena halutessasi, näistä lisätietoja Jennalta.

Tehdään kirkosta ja nuorisotyöstä juuri sinun näköisesi!

Mukana elämässäsi

Muista myös, että nuorisotyönohjaaja on olemassa teitä nuoria varten! Joten oli murhetta tai iloa, niin niitä on mahdollista jakaa kahden keskenkin nuorisotyönohjaajan kanssa. Huoli voi olla arkinen tai mitä tahansa maan ja taivaan väliltä. Nykäse hihasta koulussa, seurakunnan jutuissa tai laita viestiä!

Nuorisotyönohjaaja voi tulla myös mahdollisuuksien mukaan pyynnöstäsi juhliisi (lakkiaiset, tms...).

 

Ohjelma, syksy 2019

Nuorten illat Heinävaaran kerhotilalla perjantaisin klo 15-20. Yhdessä olemista, pelailua, ruoanlaittoa. Tervetuloa, kaikki yläkouluikäiset!

20.9. / 4.10. / 25.10. / 1.11. / 22.11. 

 

Yökahvila Kiihtelysvaaran srk-talolla Olokololla lauantaisin klo 17-21. Pelailua, napostelua, yhdessä oloa, mitä ikinä keksitään! Tervetuloa, kaikki yläkouluikäiset!

31.8. / 21.9. / 5.10. / 19.10. / 9.11. / 30.11. / 7.12.

 

 

 

Insta: vaarojen_srknuoret

@vaarojen_srknuoret

Seurakunnan toimipaikat

  • Tuupovaaran kirkko, Koulutie 5
  • Hoilolan kirkko, Hoilolantie 133b
  • Kiihtelysvaaran srk-talo, Tohmajärventie 31
  • Tuupovaaran seurakuntatalo, Koulutie 10
  • Heinävaaran kerhotila, Pitkäpelto 1 H 14