Mukana seurakunnassa!

"Yhdessä on hyvä olla, viettää hetki iloinen."
(Anna-Mari Kaskinen)

Rantakylän seurakunta tarjoaa kouluikäisille tytöille ja pojille runsaasti avointa ja maksutonta harrastustoimintaa. Lasten kerho- ja leiritoiminnan lisäksi seurakunta järjestää perheille retkiä ja toimintapäiviä sekä tapahtumia. Tule mukaan, täällä on paikka juuri sinulle.

Lomakerho

Lomakerho kokoontuu Rantakylän kirkolla viikoilla 23, 24 ja 25: ti, ke ja to -päivinä klo 9.30-14. HUOM. Jokaiselle kerhoviikolle ilmoittaudutaan erikseen.

Lomakerho tarjoaa ohjattua kesäpuuhaa 6-10-vuotiaille Rantakylässä asuville lapsille (nuorimmat kerholaiset ovat eskarin käyneitä). Kerhoon otetaan 25 lasta jokaiselle viikolle. Ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat sekä tehtävään koulutetut nuoret.

Kerhossa puuhataan sisällä, kirkon lähileikkikentillä ja luonnossa sekä rauhoitutaan joka päivä tuokioksi pyhäkouluhetkeen. Kerholaiset on vakuutettu kerhoaikana tapaturmavakuutuksella.

Päivän aikana nautitaan maksullinen lämmin lounas ja pieni välipala. Ruokamaksu 3 € maksetaan päivittäin käteisellä. Maksusta on mahdollista hakea etukäteen maksuvapautusta ottamalla yhteyttä varhaiskasvatuksen ohjaaja Laura Karviseen p. 050 5858 729, laura.karvinen at evl.fi

Ilmoittautumiseen liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä nuorisotyönohjaaja Marko Kähköseen, p. 050 3598 002, marko.kahkonen at evl.fi. Kerhokirje lähetetään huoltajan sähköpostiin ilmoittautumisajan päätyttyä.

Lomakerho viikolla 23

Lomakerho viikolla 24

Lomakerho viikolla 25

 

Syksyn 2019 ennakkotietoa

Kerhot

Kaikille seurakunnan alueen alakoululaisille jaetaan omat toimintaesitteet viikolla 34.

KERHOJEN SYYSKAUSI ALKAA VIIKOLLA 36, TI 3.9.2019 ALKAEN
Kerholaisten ilmoittautuminen kerhoihin syyskaudelle on avoinna 24.8. alkaen. Syyslomalla (vko 42) ei ole kerhoja. Kerhojen syyskausi päättyy 28.11.

Kerhopaikkojen määrä vaihtelee kerhoittain. Varasijalle ilmoittautuneisiin otetaan yhteyttä heti kun paikkoja vapautuu.

Kerhot ovat maksuttomia. Kerhonohjaajina toimivat seurakunnan kerhonohjaajan koulutuksen käyneet noin 15-20 v. nuoret. Muutokset kerhojen osalta ovat ikäviä, mutta mahdollisia. Kerhot toteutuvat mikäli kerholaisia on riittävästi.

Kerhojen päätteeksi kokoonnutaan pieneen yhteiseen hetkeen, jossa voidaan esim. lukea kerhorukous ja tehdä sisaruspiiri.

Kerhopaikkojen osoitteet: Rantakylän kirkko: Rantakylänkatu 2, Talastupa: Talastie 2

Tarkemmat kerhotiedot päivitetään tänne alkusyksystä. Mahdollisia tulevia kerhoja ovat mm. tietokonepeli-, musa-, kuvis-, kokki- ja teatterikerhot.

 

Musiikki

 

LAPSIKUORO TRIOLIN AIKATAULU TARKENTUU SYKSYLLÄ

 • Mutalan koululla ja Rantakylän kirkolla
 • johtajana kanttori Pasi Karjalainen puh. 050 5812 485

Leirit

Leirit pidetään Vaivion kurssikeskuksessa. Leirimaksu (30 €) sisältää kuljetukset, majoittumisen 2-4 hengen huoneissa omin liinavaattein, ruoat, ohjelman sekä tapaturmavakuutuksen. Leirimaksusta voi anoa vapautusta taloudellisin perustein ottamalla ennen leiriä yhteyttä työntekijään.

Leirien ohjelma on monipuolista: askartelua, leikkejä, kisoja, mukavaa yhdessäoloa, Raamattujuttuja, musiikkia ja rauhallisia hartaushetkiä Tähtikappelissa. Leiriruoka on herkullista ja saunan lämpö mukavaa. Leireillä on mukana nuorisotyönohjaajien lisäksi isosia sekä avustajia.

Leireille tulee ilmoittautua ennakkoon netti-ilmoittautumisen kautta. Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje, jossa kerrotaan tarkempia tietoja leiristä. Leirit on tarkoitettu ensijaisesti Rantakylän seurakunnan alueella asuville lapsille.

Leirikeskuksen sivuille pääset kurkkaamaan tästä.  

 • LEIRI 5-7 lk tytöille ja pojille pe-su 27.-29.9.
  Leiripaikkoja 25. Netti-ilmoittautuminen leirille su 15.9. klo 12 - to 19.9.
 • LEIRI 2-4 lk tytöille ja pojille pe-su 8.-10.11.
  Leiripaikkoja 25. Netti-ilmoittautuminen leirille su 20.10. klo 12 - to 31.10.

 

Perheretki kylpylään la 12.10.

Lisätietoja retkestä myöhemmin

 

 

Kato mua -perhetapahtuma su 24.11.

Joensuun Yhteiskoulun lukiolla ja Joensuun ev.lut. kirkossa

Lue lisää

 

 

Perheiden pyhät

Rantakylän kirkossa

 

 • Perhemessut ja muut lapsiperheille suunnatut kirkkohetket päivitetään tänne alkusyksystä
 • Messun jälkeen kirkkokahvit ja -mehut
 • Sunnuntain klo 10 messuissa syys- ja kevätkaudella lastenkaitsenta ja messupyhishetki

 

Rantakylän Rämpijät ry

Partiolippukunta toimii Rantakylän seurakunnan alueella. Lisätietoja partiosta tästä.

 

Seurakunnan toimipaikat

 • Rantakylän kirkko, Rantakylänkatu 2
 • Utran kirkko, Väisälänkatu 2
 • Talastuvan kerhohuone, Talastie 2