Nuoret

Nuorisotyön kantavana ajatuksena on kannustaminen yhdessä suunnitteluun, tekemiseen ja olemiseen.

Pielisensuussa keskeistä toimintaa ovat nuorten iltapalaillat, joissa tavataan kavereita, kokataan ja ruokaillaan yhdessä sekä pidetään yhteinen hiljaisuushetki kirkossa. Järjestämme nuorille myös omia messuja, joiden suunnittelussa ja toteutuksessa nuoret ovat itse mukana.

Lisäksi tarjolla on vaihteleva määrä retkiä ja leirejä, joihin osallistua. Vastuullisempia tehtäviä puolestaan tarjoavat isos- ja kerhonohjaajakoulutukset. Lisätietoja voit kysellä nuorisotyöntekijöiltä.

Syksy 2019

ABC-ohjaajakoulutus

Koulutus on tarkoitettu 7.lk ja sitä vanhemmille nuorille, jotka haluaisivat oppia ryhmänohjaustaitoja, pitää mahdollisesti joskus kerhoa alakouluikäisille lapsille tai toimia isosena lastenleireillä ja tapahtumissa.

Koulutuksen ensimmäinen tapaaminen on TORSTAINA 3.10. klo 18.30-19 Pielisensuun kirkolla. Ryhmän kanssa yhdessä sovitaan jatkosta ja kokoontumispäivistä ja ajankohdista.

MOSAIIKKI- musiikkiryhmä 11-18-vuotiaille

Mosaiikkissa lauletaan ja soitetaan. Mosaiikki osallistuu säännöllisesti Siipimessuihin, tekee keikkaretkiä ja leireilee.

Laulajat muodostavat kuoron. Myös soittajat saavat ohjausta soittimien hallintaan ja yhteissoittoon. Aiempaa soittokokemusta ei tarvitse olla.

Maanantaina klo 12-12.45  Iiksenvaaran koululla

Keskiviikkona klo 15.30-16.30 Pielisensuun kirkolla

Kysy lisää Korhosen Tiinalta. tiina.a.korhonen@evl.fi tai 0503675172

NUORTEN ILTAPALA

Keskiviikkoisin klo 18-21 Pielisensuun kirkon nuorten tilassa. Iltapalaa, hengailua, pelailua, läksyjä... Illan päätämme iltarukoukseen. :)

ISOSKOULUTUS

Oletko kiinnostunut isosena toimimisesta riparilla tai lastenleireillä? Naputtelehan nimesi mukaan tähän ryhmään ja liity Siipijengiin!

Isoskoulutus eli ISKO antaa sinulle monipuolista kokemusta, uusia ystäviä ja ryhmänohjaustaitoja. Saat koulutuksen käytyäsi todistuksen, josta on hyötyä esimerkiksi jatko-opinnoissa ja vaikkapa kesätöiden haussa.

Isostoimintamme koostuu leireistä, koulutusiltapäivistä ja käytännön harjoittelusta erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Osallistumalla aktiivisesti koulutuksiin ja seurakunnan nuorisotyöhön ja muuhunkin seurakunnan toimintaan - kuten nuorten iltoihin, retkille ja erilaisiin yksittäistapahtumiin sekä jumalanpalveluselämään - kehität osaamistasi ja kasvat luontevasti isoseksi ja isosena. Omalla aktiivisuudella voit vaikuttaa tuleviin isosvalintoihin!!

NUORTEN KIRKKOYÖ

Miltä tuntuisi nukkua makuupussissa oman kotikirkon suojissa? Tuu mukaan Kirkkoyöhön 8.-9.11. Tapahtuma on suunnattu nuorille 7.luokalta ylöspäin. Katso lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan täältä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Insta: psuunuoret

@psuunuoret

Seurakunnan toimipaikat

  • Pielisensuun kirkko, Huvilakatu 8 b
  • Hukanhaudan srk-talo, Lonikintie 18
  • Pikku-kettu, kerhohuone, Kettuvaarantie 25
  • Sulkulan kesäkoti, Kesärannantie 10