Nuoret

Nuorisotyön kantavana ajatuksena on kannustaminen yhdessä suunnitteluun, tekemiseen ja olemiseen.

Pielisensuussa keskeistä toimintaa ovat nuorten iltapalaillat, joissa tavataan kavereita, kokataan ja ruokaillaan yhdessä sekä pidetään yhteinen hiljaisuushetki kirkossa. Järjestämme nuorille myös omia messuja, joiden suunnittelussa ja toteutuksessa nuoret ovat itse mukana.

Lisäksi tarjolla on vaihteleva määrä retkiä ja leirejä, joihin osallistua. Vastuullisempia tehtäviä puolestaan tarjoavat isos- ja kerhonohjaajakoulutukset. Lisätietoja voit kysellä nuorisotyöntekijöiltä.

Kesä 2019

 

NUORTEN ILTAPALAT

Nuorten iltapala on kaikille nuorille avoin ilta Pielisensuun kirkolla keskiviikkoisin klo 18-21. Pelailua, hengailua, yhdessäoloa ja pientä purtavaa, joka yhdessä valmistetaan. Ilta päättyy yhteiseen hartauteen. Iltapalat jatkuvat kesäkuun ajan ja jatkuvat taas elokuussa. Seuraa ilmoittelua whatsappin kautta! :)

Syksy 2019

 

Syksyn starttitapahtuma PIELISENSUUN SURVIVORS Petkeljärvellä 24.-25.8.2019 (hinta 15€/hlö, sis. matkat, ruokailu, vakuutus ja majoitus).

Varmista paikkasi syksyn huikeassa starttitapahtumassa Petkeljärven upeissa maisemissa! Ilmoittautumisohjeet lisätään kesäkuun aikana.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Insta: psuunuoret

@psuunuoret

Seurakunnan toimipaikat

  • Pielisensuun kirkko, Huvilakatu 8 b
  • Hukanhaudan srk-talo, Lonikintie 18
  • Pikku-kettu, kerhohuone, Kettuvaarantie 25
  • Sulkulan kesäkoti, Kesärannantie 10