Nuoret

Nuorisotyön kantavana ajatuksena on kannustaminen yhdessä suunnitteluun, tekemiseen ja olemiseen.

Pielisensuussa keskeistä toimintaa ovat nuorten iltapalaillat, joissa tavataan kavereita, kokataan ja ruokaillaan yhdessä sekä pidetään yhteinen hiljaisuushetki kirkossa. Järjestämme nuorille myös omia messuja, joiden suunnittelussa ja toteutuksessa nuoret ovat itse mukana.

Lisäksi tarjolla on vaihteleva määrä retkiä ja leirejä, joihin osallistua. Vastuullisempia tehtäviä puolestaan tarjoavat isos- ja kerhonohjaajakoulutukset. Lisätietoja voit kysellä nuorisotyöntekijöiltä.

Syksy 2019

ABC-ohjaajakoulutus

Koulutus on tarkoitettu 7.lk ja sitä vanhemmille nuorille, jotka haluaisivat oppia ryhmänohjaustaitoja, pitää mahdollisesti joskus kerhoa alakouluikäisille lapsille tai toimia isosena lastenleireillä ja tapahtumissa.

Koulutuksen ensimmäinen tapaaminen on TORSTAINA 3.10. klo 18.30-19 Pielisensuun kirkolla. Ryhmän kanssa yhdessä sovitaan jatkosta ja kokoontumispäivistä ja ajankohdista.

ISOSKOULUTUS

Oletko kiinnostunut isosena toimimisesta riparilla tai lastenleireillä? Naputtelehan nimesi mukaan tähän ryhmään ja liity Siipijengiin!

Isoskoulutus eli ISKO antaa sinulle monipuolista kokemusta, uusia ystäviä ja ryhmänohjaustaitoja. Saat koulutuksen käytyäsi todistuksen, josta on hyötyä esimerkiksi jatko-opinnoissa ja vaikkapa kesätöiden haussa.

Isostoimintamme koostuu leireistä, koulutusiltapäivistä ja käytännön harjoittelusta erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Osallistumalla aktiivisesti koulutuksiin ja seurakunnan nuorisotyöhön ja muuhunkin seurakunnan toimintaan - kuten nuorten iltoihin, retkille ja erilaisiin yksittäistapahtumiin sekä jumalanpalveluselämään - kehität osaamistasi ja kasvat luontevasti isoseksi ja isosena. Omalla aktiivisuudella voit vaikuttaa tuleviin isosvalintoihin!!

Isoskoulutus alkaa torstaina 12.9. klo 17-18. lmoittaudu mukaan täällä.

SYKSYN STARTTI Jatkis Survivors!

Syksyn starttitapahtuma PIELISENSUUN SURVIVORS Petkeljärvellä 24.-25.8.2019 (hinta 15€/hlö, sis. matkat, ruokailu, vakuutus ja majoitus).

Varmista paikkasi syksyn huikeassa starttitapahtumassa Petkeljärven upeissa maisemissa! Ilmoittautumisohjeet lisätään kesäkuun aikana.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Insta: psuunuoret

@psuunuoret

Seurakunnan toimipaikat

  • Pielisensuun kirkko, Huvilakatu 8 b
  • Hukanhaudan srk-talo, Lonikintie 18
  • Pikku-kettu, kerhohuone, Kettuvaarantie 25
  • Sulkulan kesäkoti, Kesärannantie 10