Isostoiminta

Rippikoulun käyneet nuoret kutsutaan mukaan seurakunnan isostoimintaan. Isoskoulutukseen osallistumalla saat pätevyyden toimia isosen tehtävissä leireillä ja ripareilla. Mikäli haluat ohjata kouluikäisten kerhoja, ole yhteydessä nuorisotyönohjaaja Niina Riihimäkeen p. 0505858713.

Isoskoulutus antaa sinulle monipuolista kokemusta, uusia ystäviä ja ryhmänohjaustaitoja. Saat koulutuksen käytyäsi todistuksen, josta on hyötyä esimerkiksi jatko-opinnoissa ja vaikkapa kesätöiden haussa.

Isostoimintamme koostuu leireistä, koulutusiltapäivistä ja käytännön harjoittelusta erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Osallistumalla aktiivisesti koulutuksiin ja seurakunnan nuorisotyöhön ja muuhunkin seurakunnan toimintaan - kuten nuorten iltoihin, retkille ja erilaisiin yksittäistapahtumiin sekä jumalanpalveluselämään - kehität osaamistasi ja kasvat luontevasti isoseksi ja isosena. Omalla aktiivisudella voit vaikuttaa tuleviin isosvalintoihin.

Syksy 2019

Isostoiminta alkaa elokuussa Petkeljärvellä PIELISENSUUN SURVIVORS -starttitapahtumalla 24.-25.8.2019 (hinta 15€/hlö, sis. matkat, ruokailu, vakuutus ja majoitus).

Varmista paikkasi syksyn huikeassa starttitapahtumassa Petkeljärven upeissa maisemissa! Ilmoittautaudu mukaan tästä.

 

 

 

 

 

Insta: psuunuoret

@psuunuoret

Seurakunnan toimipaikat

  • Pielisensuun kirkko, Huvilakatu 8 b
  • Hukanhaudan srk-talo, Lonikintie 18
  • Pikku-kettu, kerhohuone, Kettuvaarantie 25
  • Sulkulan kesäkoti, Kesärannantie 10