Isostoiminta

Isoshaku

Kesäkauden tyttöjen ja poikien sekä riparien leirien isoshaku on Hakuaika 1.-22.4. Isosvalinnat tehdään viikolla 17. Kaikille hakijoille ilmoitetaan.  Kaikkia ei voida valita :( Alakouluikäisten leireille/leiripäiviin otetaan n. 3-6 isosta/leiri ja ripareille 4-6 isosta/leiri.

Leirikirjeet 

Kevätleirin 12.-14.4 leirikirje


Aikataulu

Jokaiselle kirjoitetaan yksilöllinen isostodistus, johon merkitään oppimiskokonaisuudet, joihin on osallistunut. Kokoontumisiin ei ole pakollista osallistua ja samalla olet itse vastuussa oppimistasi asioista.

Kevät

26.4. Kevätgaalassa jaetaan todistukset ja aktiivisuusmerkinnät

Syksyn isostoimintaan ilmoittautuminen


Mitä isostoiminta on?

Lähde mukaan isostoimintaan! Isostoiminnassa saat rohkeutta, kavereita, yhteistyökykyä ja kokemuksen isosena olosta. Isostoimintaan voit tulee, kun olet käynyt rippikoulun ja konfirmoitu. Voit olla käynyt rippikoulun jossain muussakin seurakunnassa.  Ekan vuoden jälkeen saat todistuksen sinulla on mahdollisuus hakea kerhoisoseksi, junnuleirien tai rippileirien isoseksi. Kaikki eivät pääse kesäleirien isoseksi. Kaikki kumminkin saavat mahdollisuuden toimia isostoiminnan kautta isosena.  Isostoiminnassa voi olla mukana niin kauan kuin haluaa. Vanhoja isosiakin koulutetaan ja he kouluttavat uusia isoja.

Isostoiminta luetaan yleensä hyväksi valinnaisissa opinnoissasi lukiossa tai ammattikoulussa. Isostodistuksesta on usein myös hyötyä kesätöitä hakiessa. 

Isostoimintaan pääset mukaan vielä jouluun mennessä, ottamalla yhteyttä Dellu Myyryy p. 050 527 1801 tai etunimi.sukunimi at ev.fi

Isostoiminnan säännöt (pdf)

Maksualennukset ja vapautukset

Isosleirit ovat maksullisia. Leirimaksu on 10 €. Maksuvapautuksen tai -alennuksen saat tarpeen mukaan. Kysele rohkeasti asiaa. Vapaasti valittavat jutut voivat olla maksullisia, mutta ne merkinnät on mahdollista kerätä maksuttomista jutuista tai pyytää niihin maksuvapautusta tai -alennusta. Isostoiminnan osallistumismaksut eivät saa olla este olla mukana, ota rohkeasti yhteyttä.

 

Seurakunnan toimipaikat

  • Joensuun kirkko, Papinkatu 1b
  • Noljakan kirkko, Noljakantie 81
  • Joensuun srk-keskus, Kirkkokatu 28
  • Marjalan srk-talo, Syyskatu 2
  • Louhelantupa, Koulukatu 7
  • Nuotta-kerhohuone, Nuottaniementie 2
  • Männikköniemen kesäkoti, Vainoniementie 2