Alakoululaiset – tytöt ja pojat

”Taivaan Isä suojan antaa. Hän on Isä jokaisen. Lapsen huolet hän voi kantaa paremmin kuin ihminen.” - virsi 503

Alakouluikäisille tytöille ja pojille järjestetään seurakunnissa monipuolista kerho- ja harrastustoimintaa. Kerhoja järjestetään useissa toimipisteissä, jotta ne olisivat mahdollisimman monen ulottuvilla. Kerhotoiminta on maksutonta.

Kerhojen lisäksi on erilaisia teemapäiviä ja -pajoja, jotka voivat olla suunnattuja koko perheelle. Vuosittain järjestetään useita leirejä ja retkiä.

-suurleiri 24.-29.7.2019

MITÄ?

Huikean hieno leiri on tulossa jälleen! Pisara on järjestyksessään jo 18. suurleiri. Suurleirit ovat olleet tyttöjen ja poikien suurta juhlaa jo vuodesta 1951, mutta vuonna 2019 juhlitaan kaikenikäisten lasten, nuorten ja perheiden kanssa!

MISSÄ?

Pisara-suurleiri järjestetään maankuulussa, luonnonkauniissa Partaharjun leirikylässä Pieksämäellä. Partaharju on leiri-, kokous- ja juhlapaikka Pieksämäellä upean Salvosen rannalla.

MILLOIN?

Suurleiri järjestetään joka neljäs vuosi. Seuraavan suurleirin ajankohdaksi on vahvistettu 24.–29.7.2019 ja leirin nimi on Pisara.

PISARALEIRI

Joka neljäs vuosi järjestettävä suurleiri on telttaleiri 10–14-vuotiaille tytöille ja pojille ohjaajineen. Odotamme suurleirille noin 2000 osanottajaa.

Luvassa on kuusi ikimuistoista leiripäivää. Päivät täyttyvät monipuolisesta tekemisestä, askartelusta, liikunnasta, musiikista, pienistä ja suurista iltanuotioista ja yöt nautitaan unesta teltoissa.

Enon seurakunta lähtee leirille yhdessä Vaara-Karjalan seurakunnan kanssa. Leirille voit lähteä, jos olet 10-14-vuotias. (Jos olet nuorempi, voit ilmoittautua leirille yhdessä perheesi kanssa. Lisätietoja perheiden ilmoittautumisesta on Pisara-leirin sivuilla. Perheet voivat tulla seurakunnan bussilla, jos tilaa jää, muuten omilla kyydeillä. Otathan yhteyttä, jos olet kyytiä vailla)

Voit ilmoittautua mukaan leirille tästä.

Leiristä on lisätietoa www.pisaraleiri.fi. Käy kurkkaamassa :) (Älä säikähdä sivuilla olevaa hintaa, Enon srk:n jäsenille hinta on 110€ ja tarjoamme myös kyydin leirille)

Tervetuloa mukaan!

 

Kerhot 2018-2019

Kerhoihin joissa on tilaa, voi vielä ilmoittautua soittamalla numeroon 0400120914 Riitta

 

Lemmikkieläinkerho 1-2-luokkalaisille VIELÄ ON TILAA
Keskiviikoisin klo 15-16
Uimaharjun koulu

Lemmikkieläinkerhossa on aiheena erilaiset lemmikit ja eläimet. Joka kerralle valitaan eläin, josta jutellaan ja opetellaan eläimeen liittyviä asioita. Lisäksi askarrellaan, pelataan ja leikitään.

 

Tyttökerho 4-5-luokkalaisille Vielä on tilaa

Keskiviikkoisin klo 16.45-18.15

Hyvänmielen Tuvalla, Niskantie 17

Iloa liikunnasta

Liikuntakerhoissa lapsella tulee olla rennot liikkumiseen sopivat vaatteet ja juomapullo. Kerhossa liikutaan joko paljain jaloin tai sisäpelikengillä. Sukat jalassa ei liikuta.

 

Liikuntakerho 4-7-luokkalaisille VIELÄ ON TILAA (huom!  ikähaitaria laajennettu)
Torstaisin klo 16-17
Enon liikuntahalli

Liikuntakerhossa pelataan erilaisia pelejä, kuten  jalkapalloa, sählyä ja  lentopalloa. Ja kokeillaan eri liikuntalajeja.

 

Liikuntakerho 4-6-luokkalaisille VIELÄ ON TILAA
Keskiviikkoisin klo 15-16
Uimaharjun koulu

Liikuntakerhossa pelataan ja leikitään liikunnallisia pelejä. Välillä kokeillaan eri urheilulajeja.

 

 

 

 

 

Seurakunnan toimipaikat

  • Enon kirkko, Enontie 28
  • Enon srk, Kunnantie 2
  • Uimaharjun toimipiste, Keskustie 5
  • Toimintakeskus Hyvänmielen Tupa, Niskantie 17
  • Murikan maja, Murikantie 113