Alakoululaiset – tytöt ja pojat

”Taivaan Isä suojan antaa. Hän on Isä jokaisen. Lapsen huolet hän voi kantaa paremmin kuin ihminen.” - virsi 503

Alakouluikäisille tytöille ja pojille järjestetään seurakunnissa monipuolista kerho- ja harrastustoimintaa. Kerhoja järjestetään useissa toimipisteissä, jotta ne olisivat mahdollisimman monen ulottuvilla. Kerhotoiminta on maksutonta.

Kerhojen lisäksi on erilaisia teemapäiviä ja -pajoja, jotka voivat olla suunnattuja koko perheelle. Vuosittain järjestetään useita leirejä ja retkiä.

Murikan majan päiväleiri eskari-3lk! 12.-14.6.2019                Ilmoittautuminen on päättynyt!

Ahvenisen Murikan Majalla pidettävät leirit ovat jo perinteeksi muodostuneita, alakoululaisille tarkoitettuja leirejä. Tänä kesänä järjestämme yhden leirin Murikalla, joka on tarkoitettu eskari-ikäisestä aina kolmosluokkalaiseen saakka. Leiri maksaa 25 euroa/henkilö, mihin sisältyy lounas + välipala, ohjattua toimintaa sekä tapaturmavakuutus. Aloitamme päivän kello 09.00 ja leiripäivä päättyy kello 17.00. Murikalle kuljetaan omilla kyydeillä.
Tiedossa on mukavia pelejä ja leikkejä, uimista, saunomista, käsillä tekemistä, yhdessäoloa ja uusiin kavereihin tutustumista! Tule mukaan viettämään kesäpäiviä yhdessä :)
Lisätietoa Riitalta ja Sanna-Marikalta.

-suurleiri 24.-29.7.2019

MITÄ?

Huikean hieno leiri on tulossa jälleen! Pisara on järjestyksessään jo 18. suurleiri. Suurleirit ovat olleet tyttöjen ja poikien suurta juhlaa jo vuodesta 1951, mutta vuonna 2019 juhlitaan kaikenikäisten lasten, nuorten ja perheiden kanssa!

MISSÄ?

Pisara-suurleiri järjestetään maankuulussa, luonnonkauniissa Partaharjun leirikylässä Pieksämäellä. Partaharju on leiri-, kokous- ja juhlapaikka Pieksämäellä upean Salvosen rannalla.

MILLOIN?

Suurleiri järjestetään joka neljäs vuosi. Seuraavan suurleirin ajankohdaksi on vahvistettu 24.–29.7.2019 ja leirin nimi on Pisara.

PISARALEIRI

Joka neljäs vuosi järjestettävä suurleiri on telttaleiri 10–14-vuotiaille tytöille ja pojille ohjaajineen. Odotamme suurleirille noin 2000 osanottajaa.

Luvassa on kuusi ikimuistoista leiripäivää. Päivät täyttyvät monipuolisesta tekemisestä, askartelusta, liikunnasta, musiikista, pienistä ja suurista iltanuotioista ja yöt nautitaan unesta teltoissa.

Enon seurakunta lähtee leirille yhdessä Vaara-Karjalan seurakunnan kanssa. Leirille voit lähteä, jos olet 10-14-vuotias. (Jos olet nuorempi, voit ilmoittautua leirille yhdessä perheesi kanssa. Lisätietoja perheiden ilmoittautumisesta on Pisara-leirin sivuilla. Perheet voivat tulla seurakunnan bussilla, jos tilaa jää, muuten omilla kyydeillä. Otathan yhteyttä, jos olet kyytiä vailla)

Ilmoittautuminen on päättynyt!

Leiristä on lisätietoa www.pisaraleiri.fi. Käy kurkkaamassa :) (Älä säikähdä sivuilla olevaa hintaa, Enon srk:n jäsenille hinta on 110€ ja tarjoamme myös kyydin leirille)

Tervetuloa mukaan!

 

Kerhot 2019-2020

Kouluikäisten kerhoista lisää tietoa myöhemmin syksyllä!

 

 

 

 

 

Seurakunnan toimipaikat

  • Enon kirkko, Enontie 28
  • Enon srk, Kunnantie 2
  • Uimaharjun toimipiste, Keskustie 5
  • Toimintakeskus Hyvänmielen Tupa, Niskantie 17
  • Murikan maja, Murikantie 113