Tytöt ja pojat Pielisensuussa

 

Pielisensuun seurakunnan kouluikäisten toiminta kutsuu mukaan alakouluikäiset perheineen. Seurakunta tarjoaa kouluikäisille vauhdikkaita ja iloisia hetkiä sekä monenlaista tekemistä yhdessä toisten kanssa. Maksuttomien kerhojen, mukaansa tempaavien tapahtumien ja odotettujen leirien ja retkien kautta olet tärkeä osa seurakuntaamme ja yhteisöämme. Yhdessä saamme tutustua Raamatun kertomuksiin ja kokoontua yhteiseen messuun joka sunnuntai.  
 
Tästä alta valikoista löydät meneillään olevan toimintakautemme kerhot, leirit, retket ja tapahtumat. Ilmoittaudu mukaan ja liity joukkoon!

Kerhot ja leirit syksyllä 2018

 

 • Kerhot alkavat viikolla 36 (3.9. alkava viikko).
 • Kerhoja ei ole syyslomaviikolla 42 (15.-21.10.)
 • Kerhokausi päättyy viikolla 49 (9.12. päättyvä viikko)

 

Kerhoihin on ennakkoilmoittautuminen www.janoa.fi/ilmoittaudu. Kerhot ovat pääsääntöisesti maksuttomia, poikkeuksena kakkukurssi ja elektroniikkakerho, joiden tarvikemaksu on 10 €/kausi. Kerhot kestävät tunnista puoleentoista. Jokaisessa kerhossa hiljennymme lyhyeen hartauteen.

 

Kerhoesite lähetetään postitse kotiin viikolla 35 kaikille niille alakoulaisille, jotka ovat Pielisensuun seurakunnan jäseniäKerhoesitteen voit ladata sähköisesti myös tästä.

Kerhot syksyllä 2018

 

Leirit

Vaivion leirit ovat monelle lapselle ja nuorelle toimintakauden kohokohtia. Leireillä puuhataan yhdessä monenlaisia asioita niin sisällä kuin ulkona. Pelataan, leikitään, musisoidaan, uidaan ja saunotaan. Vietetään iltaohjelmaa ja hiljennytään hartaushetkiin. 

Leireille saavutaan joko omin kyydein tai mennään bussilla. Leiriltä palataan messuun Pielisensuun kirkkoon klo 10. Messun valmistelu ja toteutus yhdessä on osa leirin ohjelmaa. Leirit päättyvät messun jälkeen noin klo 11.30.

Retket

Perheretki Kuopion kaupunginteatteriin 10.11. 

Koko perheen retki katsomaan Keisarin uudet vaatteet -teatteriesitystä. Retken hinta on 10 €/hlö. Mukaan mahtuu 57 ilmoittautunutta. Hintaan sisältyy bussikyyti, teatteriliput ja välipala. Ilmoittautuminen aukeaa täällä 1.10. klo 7

Partio

Oletko kiinnostunut partiosta? Pielisensuun seurakunnan alueella toimii lippukuntia, jotka ottavat mukaan toimin-taansa uusia eri-ikäisiä jäseniä. Lisätietoa partiosta www.partio.fi ja Sini Järviseltä.

Siipimessu ja Kirkkokioski

 

Siipimessua vietetään Pielisensuun kirkossa jokaisen kuun ensimmäisenä sunnuntaina. Näitä messuja rakennetaan erityisesti yhdessä seurakunnan siipijengin eli lasten, nuorten ja perheiden kanssa. 

Siipimessyt syksyllä 2018

 • 2.9. Kiitoksen siivin
 • 7.10. Uskon siivin
 • 4.11. Rohkeuden siivin
 • 2.12. Valon siivin

Pielisensuun kirkon aulasta löydät kirkkokioskin. Kirkkokioskista voit hakea itsellesi messupassin ja ryhtyä kapuamaan kohti kirkontornia keräten samalla tarroja omaan messupassiisi.

 

Aina tasanteelle päästessäsi odottaa sinua pieni KirkonRotan palkinto! Kun olet kerännyt 10 tarraa passiisi - eli käynyt kymmenen kertaa messussa - pääset maksutta Vaivion leirille tai voit valita jonkun muun kirkonrotan palkinnoista!​

 

Kirkonrotan postilaatikosta löydät lisäksi messupähkinöitä pureskeltavaksi. Tervetuloa messuun ja myös kiskan pitäjäksi!

 

Seurakunnan toimipaikat

 • Pielisensuun kirkko, Huvilakatu 8 b
 • Hukanhaudan srk-talo, Lonikintie 18
 • Pikku-kettu, kerhohuone, Kettuvaarantie 25
 • Sulkulan kesäkoti, Kesärannantie 10