Isostoiminta

Isoshaku

Kesäkauden tyttöjen ja poikien sekä riparien leirien isoshaku on Hakuaika  1.-14.4. Isosvalinnat tehdään viikolla 16. Kaikille hakijoille ilmoitetaan.  Kaikkia ei voida valita :( Alakouluikäisten leireille otetaan n. 3-6 isosta/leiri ja ripareille 4-6 isosta/leiri.

Leirikirjeet 
- isosten tammileirin kirje 18.-20.1.2019


Aikataulu

Jokaiselle kirjoitetaan yksilöllinen isostodistus, johon merkitään oppimiskokonaisuudet, joihin on osallistunut. Kokoontumisiin ei ole pakollista osallistua ja samalla olet itse vastuussa oppimistasi asioista.

Kevät

18.-20.1. Uusien ja vanhojen isosten tammileiri ILMOITTAUDU 3.1. mennessä (vuorovaikutustaidot, junnuleirin isosena, iltaohjelman suunnittelu) Maksu 10€. Perumisesta ilmoittautumisen jälkeen lähetetään lasku, joka sisältää laskutuslisän (+6€)
 la 26.1.Kerhoisosen päivä Joensuussa (8h) . Ilmoittautuminen alkaa 14.12. janoa.fi. Maksuton, ilmoittautumisen päättymien jälkeen perumisesta lähetetään lasku (10€+6€ laskutuslisä)  Uudet + vanhat

Oma aikataulu Isosena toimiminen helmi-huhtikuun rippikouluryhmissä  ILMOITTAUDU LEIRILLÄ  Uudet + vanhat
Oma aikataulu Iltaohjelman pitäminen nuorten illassa Uudet + vanhat

Pajapäivä :riparijumikset ja messut näin ne tehdään. Messuavustajakoulutus samassa halukkaille. ILMOITTAUDU Uudet + vanhat

12.-14.4.  Uusien isojen kevätleiri Vaiviossa. Ilmoittautuminen netissä ajalla 11.3.-28.3. Maksu 10€. Perumisesta ilmoittautumisen jälkeen lähetetään lasku, joka sisältää laskutuslisän (+6€)* (raamisryhmän ohjaaminen, raamattu)

26.4. Kevätgaalassa jaetaan todistukset ja aktiivisuusmerkinnät

VALITTAVAT vähintään yksi kpl:

Lasketteluretki Vuokattiin (55€) ILMOITTAUDU
Holylanit (5€) ILMOITTAUDU
Pääsiäisen ilo-tapahtuman isosena toimiminen ILMOITTAUDU
KÄDENTAIDOT päivä
Lumikappeli-projekti 


Mitä isostoiminta on?

Lähde mukaan isostoimintaan! Isostoiminnassa saat rohkeutta, kavereita, yhteistyökykyä ja kokemuksen isosena olosta. Isostoimintaan voit tulee, kun olet käynyt rippikoulun ja konfirmoitu. Voit olla käynyt rippikoulun jossain muussakin seurakunnassa.  Ekan vuoden jälkeen saat todistuksen sinulla on mahdollisuus hakea kerhoisoseksi, junnuleirien tai rippileirien isoseksi. Kaikki eivät pääse kesäleirien isoseksi. Kaikki kumminkin saavat mahdollisuuden toimia isostoiminnan kautta isosena.  Isostoiminnassa voi olla mukana niin kauan kuin haluaa. Vanhoja isosiakin koulutetaan ja he kouluttavat uusia isoja.

Isostoiminta luetaan yleensä hyväksi valinnaisissa opinnoissasi lukiossa tai ammattikoulussa. Isostodistuksesta on usein myös hyötyä kesätöitä hakiessa. 

Isostoimintaan pääset mukaan vielä jouluun mennessä, ottamalla yhteyttä Dellu Myyryy p. 050 527 1801 tai etunimi.sukunimi at ev.fi

Isostoiminnan säännöt (pdf)

Maksualennukset ja vapautukset

Isosleirit ovat maksullisia. Leirimaksu on 10 €. Maksuvapautuksen tai -alennuksen saat tarpeen mukaan. Kysele rohkeasti asiaa. Vapaasti valittavat jutut voivat olla maksullisia, mutta ne merkinnät on mahdollista kerätä maksuttomista jutuista tai pyytää niihin maksuvapautusta tai -alennusta. Isostoiminnan osallistumismaksut eivät saa olla este olla mukana, ota rohkeasti yhteyttä.

 

Seurakunnan toimipaikat

  • Joensuun kirkko, Papinkatu 1b
  • Noljakan kirkko, Noljakantie 81
  • Joensuun srk-keskus, Kirkkokatu 28
  • Marjalan srk-talo, Syyskatu 2
  • Louhelantupa, Koulukatu 7
  • Nuotta-kerhohuone, Nuottaniementie 2
  • Männikköniemen kesäkoti, Vainoniementie 2