Alakoululaiset – tytöt ja pojat

”Taivaan Isä suojan antaa. Hän on Isä jokaisen. Lapsen huolet hän voi kantaa paremmin kuin ihminen.” - virsi 503

Alakouluikäisille tytöille ja pojille järjestetään seurakunnissa monipuolista kerho- ja harrastustoimintaa. Kerhoja järjestetään useissa toimipisteissä, jotta ne olisivat mahdollisimman monen ulottuvilla. Kerhotoiminta on maksutonta.

Kerhojen lisäksi on erilaisia teemapäiviä ja -pajoja, jotka voivat olla suunnattuja koko perheelle. Vuosittain järjestetään useita leirejä ja retkiä.

Kerhot

Kerhot jatkuvat viikolla 3. Kerhot ovat tällä hetkellä täynnä ja osaan kerhoista on jo lapsia jonossa.  Jos paikkoja vapautuu kevään aikana, siitä tulee ilmoitus.

Kerhot ovat tauolla hiljaisella viikolla 27.3.-30.3. sekä Pääsiäismaanantaina 2.4.

 

Perheleiri 20.-22.4.

Enon seurakunta järjestää perheleirin Nurmeksen Hyvärilässä. Leiri on suunnattu 0-14-vuotiaille ja heidän perheilleen. Leirille voi lähteä koko perheellä tai vaikka isä ja poika yhdessä tai voit ottaa mukaasi kummin tai mummin ja lähteä viettämään yhteistä viikonloppua. Tälle leirille ei lapsi voi kuitenkaan lähteä mukaan ilman aikuista.

Mitä leirimme tarjoaa Sinulle? Omasta kokemuksestamme leirielämästä, jota työmme puolesta vietämme runsaasti, voimme sanoa, että leiri on ennen kaikkea irtiotto arjesta ja niistä asioista, joita pyörii mielessämme arjen hulinassa. Leirillä arjen askareet on pakko jättää syrjään ja keskityttävä leirin kuvioihin. Tämän leirin ”kuvioiksi” olemme ajatelleet hauskaa yhdessä oloa perheesi kanssa. Haluamme tarjota rentoutumista, luonnonrauhaa, lepoa, hyvää ja ennen kaikkea valmista ruokaa. On helpompi keskittyä viettämään aikaa perheen kanssa, kun ei tarvitse huolehtia arjen pyörittämisestä. Leirillä tutustumme toisiimme ja ehkä hieman myös omaan itseemme. Lauantai-iltana on mahdollisuus saunoa. Saamme myös tehdä jotain kivaa käsillämme. Emme toki unohda myöskään liikunnan ja raittiin ulkoilman merkitystä. Leirillä saamme myös hiljentyä kaikkivaltiaan Jumalan edessä.

Leirin ajankohta on 20.-22.4.
Leirille lähdetään perjantai-iltana
(kellonaika tarkentuu vielä)
leiriltä tullaan sunnuntaina n. klo 15.00-15.30

Leirille ilmoittaudutaan tästä.
Ilmoittautumisaika on 19.3.-31.3.2018!

Leirin hinta on: 50€/aikuinen, 25€/lapsi, 10€/alle 4-vuotiaat 
(sis. kuljetus, majoitus, täyshoito ja ohjelma)
Sisarusalennus 3. lapsesta lähtien 5€/lapsi
(Taloudellisissa vaikeuksissa olevien perheiden on mahdollista saada leiristä alennusta/vapautuksen maksusta)

Leiri pidetään Hyvärilässä Nurmeksessa.
Hyvärilässä on paljon kivaa tekemistä koko perheelle (mm. liikuntahalli.)
Hyvärilässä on eritasoista majoitusta. Leirin hintaan kuuluu majoitus Rantatuvassa, jossa on perhe voi majoittua omassa huoneessaan, suihkut ja vessat ovat yhteiskäytössä.
20€/hlö lisähinnasta voi majoittua myös loma-asunnossa/hotellihuoneessa.
(Huom! Kaikissa majoitusvaihtoehdoissa pitää olla omat liinavaatteet mukana)

Käy tutustumassa Hyvärilään ja majoitusvaihtoehtoihin: Hyvärilän nettisivut

Hyvärilä sijaitsee Bomban kylpylän läheisyydessä ja uusitussa kylpylässä on mahdollista halutessaan käydä uimassa. Kylpylämaksu ei kuulu leirin hintaan. Ryhmähinta on 12€/hlö, alle 4-vuotiaat ilmaiseksi.

Tervetuloa!

 

 

 

Seurakunnan toimipaikat

  • Enon kirkko, Enontie 28
  • Enon srk-talo, Yläpappilantie 1
  • Uimaharjun toimipiste, Keskustie 5
  • Toimintakeskus Hyvänmielen Tupa, Niskantie 17
  • Murikan maja, Murikantie 113